23.11.2023

Uusi Klaimber® electric

Klaimber® electric on uusi verkkovirtakäyttöinen, ”kytke ja käytä” -versio henkilö- ja potilasnostimestamme. Sähköversion avulla Kailamed tarjoaa apuvälineen, joka mahdollistaa itsenäisen ja aktiivisemman elämän entistä useammille ihmisille, joiden fyysinen toimintakyky on alentunut, mukaan lukien pyörätuolin käyttäjät.

Klaimber® electric perustuu palkittuun muotoiluumme. Sen huonekalumainen ulkonäkö tekee siitä ihanteellisen sekä koti- että terveydenhoitokäyttöön. Klaimber® electric ei vaadi asennusta tai kokoonpanoa, ja koska se toimii myös tavallisena tuolina, se ei vaadi lisätilaa eikä sitä tarvitse säilyttää erikseen.

Klaimber® electric paitsi nostaa käyttäjänsä lattialta, myös laskee käyttäjän vakaasti ja hellävaraisesti lattialle – yksinkertaisesti nappia painamalla. CE-hyväksytty Luokan I lääkinnällinen laite on erittäin miellyttävä ja helppo käyttää ja se toimii lähes äänettömästi.

Helppo ja turvallinen mahdollisuus laskeutua lattialle tuo uudenlaisia hyötyjä erityisesti pyörätuolin käyttäjille. Klaimber® electricin avulla monet käyttäjät voivat viettää aikaa poissa pyörätuolistaan. Heille lattia on turvallinen ympäristö esimerkiksi kuntoiluun, lasten kanssa leikkimiseen ja moniin muihin aktiviteetteihin. Kun aika on päästä takaisin ylös, se tapahtuu Klaimber® electricillä yksinkertaisesti nappia painamalla.

Uuden Klaimber® electricin kehitystyö on Euroopan unionin osarahoittama. Tuotetta on saatavilla yhä useammilla Euroopan markkinoilla apuvälinealan tunnettujen jakelijoiden kautta. Suomessa Klaimber® electric on saatavilla Camp Mobilityltä, johtavalta apuvälineiden toimittajalta.

Lisätietoja:

Marko Kailasuo, toimitusjohtaja
040 526 6406

Myynti:

Camp Mobility Oy
campmobility.fi