23.5.2024

Klaimber® electric laajenee uusille markkinoille

Klaimber electric, uusi sähkökäyttöinen liikkumisen apuvälineenä toimiva henkilönostin, laajenee uusille Euroopan markkinoille ja kasvattaa jälleenmyyjäverkostoaan. Uudet jälleenmyyjämme ovat Master care Tanskassa (master-care.dk), RehaKraft Saksassa (rehakraft.com) ja Eurovema Mobility Ruotsissa (eurovema.se). Toukokuussa Klaimber electric on esillä Fokus Hjälpmedel -apuvälinemessuilla Malmössä, ja vuoden 2024 aikana tuote on mukana monilla muilla kansainvälisillä messuilla.


Fokus Hjälpmedel, Malmö

Klaimber electric on saanut uusilla markkinoilla hyvän vastaanoton, kiitos sen helppokäyttöisyyden ja huonekalumaisen muotoilun. Se vastaa monipuolisesti erilaisiin käyttötarpeisiin, sillä Klaimber electric auttaa paitsi nousemaan lattialta ylös, myös laskeutumaan alas lattialle esimerkiksi pyörätuolista ilman avustajaa. Monille liikuntarajoitteisille henkilöille helppo pääsy lattialle avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia erilaisille aktiviteeteille ja omatoimisuudelle.

Moottoroidun ylös/alas toimintonsa ansiosta Klaimber electric soveltuu hyvin myös terveydenhoidon tarpeisiin, tuoden käytännöllisyyttä ja vaivattomuutta potilaiden nostamiseen. Henkilön nostamiseen tarkoitettujen oikeiden apuvälineiden käyttö on tärkeää sekä potilasturvallisuuden että hoitotyön ergonomian kannalta.

Lisätietoja:
Marko Kailasuo, toimitusjohtaja
040 526 6406