“Haluamme, että mahdollisimman moni meistä voi elää itsenäistä, omatoimista elämää tasavertaisena muiden kanssa.”

 

Mukana elämässä

Kailamedin tahtotila ja tehtävä on, että mahdollisimman moni meistä voi elää itsenäistä, omatoimista elämää tasavertaisena muiden kanssa – riippumatta esimerkiksi heikentyneestä fyysisestä kunnosta, erilaisista liikuntarajoitteista tai sairauksista.

Yksi innoittajistamme on Salme Niemi, joka sairasti lapsena polion ja ryhtyi jo varhain ratkomaan arkipäivän pieniä suuria haasteita kekseliäiden ratkaisujen avulla. Kuinka päästä lattialta ylös tuolille jalkoja ja käsivoimia käyttämättä? Istumalla kahden kirjapinkan päällä ja pinoamalla kumpaakin kirjapinkkaa korkeammaksi vuoron perään kirja kerrallaan. Muita apuvälineitä ei ollut, tai avustajaa, ja tästä puolelta toiselle kirjapinon päällä keinumisesta syntyi ajatus, että saman voisi tehdä apuvälineellä, jossa kirjojen tilalla olisi parempi ratkaisu. Ajatus oli siemen Kailamedin ensimmäiselle tuotteelle.

Kailamed haluaa ratkaista edellä kerrotun kaltaisia arkipäivän ongelmia uudenlaisilla tuotteilla. Tuotteidemme perimmäinen tarkoitus on edistää ihmisen itsemääräämisoikeutta, itsenäisyyttä ja sitä, että voimme olla muista riippumattomia tilanteissa, joissa se ei usein muuten muuten olisi mahdollista.

Tavoitteenamme on tukea myös omaishoitajia ja hoivatyötä. Auttajaa vaativien nostotilanteiden vähentyminen edesauttaa nykyisten resurssien riittävyyttä ja kohdentamista paremmin.

Kiinnostuitko yrityksestämme?
Ota yhteyttä tiimiimme tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

Yli 100 vuoden kokemuksella

Marko Kailasuo
Marko Kailasuo
CEO
+358 40 526 6406
Klaus Ala-aho
Klaus Ala-aho
CMO
Tapani Vuorinen
Tapani Vuorinen
Sales Director, Board Member
Ville Ovaskainen
Ville Ovaskainen
Quality Manager
Salme Niemi
Salme Niemi
Klaimber Ambassador
Jukka Alakontiola
Jukka Alakontiola
Chairman of the Board
Juha Valkama
Juha Valkama
BOARD MEMBER
Veli-Pekka Cajan
Veli-Pekka Cajan
Senior Advisor
Jani Vehkaoja
Jani Vehkaoja
Advisor
Sami Halonen
Sami Halonen
Advisor
Heikki Alakontiola
Heikki Alakontiola
Advisor
Markku Virta
Markku Virta
Advisor