2.8.2023

Luottokumppanina Optotec Group

Kailamedin luottokumppanina Klaimber-henkilönostimen tuotekehityksessä toimii Optotec Group Oy, vuonna 2010 perustettu monipuolisia tuotekehityspalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Tällä hetkellä Optotec työllistää 14 henkilöä 1,4 miljoonan euron liikevaihdolla.

Kailamed on 5-vuotisen toimintansa aikana käyttänyt Optotecin yhdinpalveluista mm. mekaniikkasuunnittelua, teknistä laskentaa, teknistä dokumentointia sekä osien valmistussuunnittelua ja hankintaa. Tuotekehityksessä Optotec toimii saumattomassa yhteistyössä niin meidän kuin sopimusvalmistajamme MBL:n kanssa. MBL puolestaan on Euroopan johtava apuvälineitä valmistava tehdas. Vaikka Optotecin toimipiste sijaitsee Kailamedin tavoin Oulussa, palvelut ja toiminta eivät ole luonteeltaan paikkaan sidottuja. Optotec pystyy palvelemaan asiakkaittaan myös kansainvälisesti.

Laadukas ja asiakkaan toiveiden mukainen työn lopputulos on Optotecille kunnia-asia, ja tätä pyrkimystä tukee Optotec-laatukäsikirja, joka ohjaa kaikkea kumppanimme toimintaa. Laatukäsikirjassa on määritetty ne keskeiset periaatteet, joilla Optotec varmistaa korkean laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisen kaikissa projekteissa. Optotecin suunnittelijoiden monipuolinen osaaminen sekä laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti hoidetut projektit ovat avain Optotecin pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Kailamedilla on ilo olla yksi heistä.

Asiakaslähtöisyys ja laatu ovat sekä Optotecin että Kailamedin yhteisiä arvoja, mikä on luonut luontevan pohjan kestävälle yhteistyölle. Yhteistyön tulokset näkyvät Kailamedin tuotteissa: Klaimber-henkilönostimessa sekä piakkoin julkistettavassa uutuustuotteessamme.

Tutustu kumppanimme toimintaan ja kokonaisvaltaiseen palvelutarjontaan Optotec Groupin verkkosivuilla.