LATTIALTA YLÖS –
YLLÄTTÄVÄ ONGELMA, NEROKAS RATKAISU.

Klaimber

Omatoimiseen selviämiseen

Kailamedin ensimmäinen tuote, Klaimber, on apuvälineenä toimiva tuoli – nerokkaan yksinkertainen tuote yksinkertaiseen mutta yllättävään ongelmaan:

Miten alentuneen toimintakyvyn omaava henkilö pääsee lattialta ylös helposti ja nopeasti?

Hyötyhuonekalumme toimii ilman sähköä. Sitä voi käyttää yksin tai avustajan kanssa: nousu lattialta tapahtuu keskivartalon kevyellä liikkeellä, vain vähäistä lihasvoimaa käyttäen. Kailamedin Klaimber soveltuu mm. omatoimisen kotona asumisen tukemiseen.

Kotiin ja hoitotyöhön

Tuotteena Klaimber on monipuolinen, joka sopii erilaisiin käyttöympäristöihin ja tarpeisiin. Klaimberin huonekalumainen muotoilu saa sen sulautumaan kodin kalustukseen tai hoitoyksiköiden tiloihin. Klaimberia voi tietysti käyttää myös tavallisena tuolina: se on apuväline vain tarvittaessa.

Lataa esite »

Klaimberin käyttö on helppoa ja nopeaa. Katso, miten kotimainen patentoitu innovaatio toimii käytännössä.

Klaimberin käyttö on helppoa ja nopeaa. Katso, miten kotimainen patentoitu innovaatio toimii käytännössä.

Kenelle Klaimber® sopii?

Klaimber sopii käyttäjille, jotka kykenevät istumaan ilman tukea ja joilla on riittävä vartalonhallinta keinuliikkeen tekemiseen sekä tuolille siirtymiseen. Voit kokeilla tuotetta maksutta, sovi ilmainen esittely.

Klaimberista on hyötyä myös omaishoitajille ja muille hoitotyötä tekeville, jotka avustavat ihmisiä ylös lattialta. Klaimberin avulla autat ergonomisemmin.