OMATOIMISEEN, ITSENÄISEEN JA AKTIIVISEEN ELÄMÄÄN

Klaimber electric

Ylös tai alas – nappia painamalla

Klaimber electric on uusi sähkökäyttöinen versio henkilönostimena toimivasta tuolistamme. Istuin nousee – ja myös laskeutuu – kädessä pidettävän ohjainyksikön painikkeella vakaasti ja turvallisesti.

Klaimber electric auttaa paitsi nousemaan lattialta ylös, myös laskeutumaan alas lattialle esimerkiksi pyörätuolista. Se tuo uusia mahdollisuuksia omatoimisuuteen ja aktiivisempaan elämään, vaikka liikuntakykysi olisi rajoittunut.

Lataa esite »

Verkkovirralla toimiva uutuustuotteemme on lähes äänetön ja erittäin miellyttävä käyttää. Klaimber electric on myös erinomainen potilasnostin hoitotyössä. Renkailla liikuteltavan tuotteen käyttö ei vaadi valmisteluja: riittää, että virtajohto kytketään pistorasiaan.

Koska Klaimber electric toimii myös tuolina, se ei vaadi ylimääräistä tilaa. Se on tyylikäs apuväline ja kaluste kaikkiin tiloihin.

Klaimber electric, Käyttöohje
Klaimber electric, Bruksanvisning
Klaimber electric, User Guide
Klaimber electric, Gebrauchsanleitung
Klaimber electric, Gebruiksaanwijzing
Klaimber electric, Brugsanvisning

 

Videolla Klaimber electriciä käyttää lattialta ylös pyörätuoliin nousemiseen ja pyörätuolista alas lattialle laskeutumiseen paralympiamitalisti Henry Manni, henrymanni.fi.

Klaimber

Keinuen ylös

Mekaaninen Klaimber toimii ilman sähköä, on aina käyttövalmis ja myös sitä voi käyttää yksin. Nousu lattialta tapahtuu ylävartalon keinuliikkeellä, siirtämällä painopistettä oikealle ja vasemmalle. 

Klaimberilla on helppo päästä ylös omin avuin eri tilanteissa, mikä mahdollistaa uudenlaista aktiivisuutta ja omatoimisuutta. Klaimber tuo lisää mielenrauhaa asumiseen ja päivittäiseen elämään.

Mekaaninen Klaimber, esite »
Mekaaninen Klaimber, käyttöohje »

 

Katso, miten mekaanisen Klaimberin kotimainen patentoitu innovaatio toimii käytännössä.

Kenelle Klaimber® sopii?

Mekaaninen Klaimber sopii käyttäjille, jotka kykenevät istumaan ilman tukea ja joilla on riittävä vartalonhallinta keinuliikkeen tekemiseen sekä tuolille siirtymiseen. Klaimber electric toimii sähköllä ilman fyysistä keinuliikettä. Voit kokeilla tuotteita maksutta ja valita juuri sinulle sopivan Klaimberin: sovi ilmainen esittely Klaimberin jälleenmyyjän kanssa:09 – 350 76 310
Esittelyt, myynti ja vuokraus

Camp Mobilityn tarjoama Klaimberin vuokrausmahdollisuus on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos on epävarmaa, miten pitkäaikainen henkilönostimen tarve on.

Saatavilla myös suoraan verkosta:

Apukauppa

Kärkkäinen

Jälleenmyyjämme tarjoavat yksityisasiakkaille joustavia maksuvaihtoehtoja. 

CE-merkitty lääkinnällinen apuväline

Klaimber-henkilönostimet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä apuvälineitä, jotka sopivat erilaisiin käyttöympäristöihin ja tarpeisiin.