LATTIALTA YLÖS –
YLLÄTTÄVÄ ONGELMA, NEROKAS RATKAISU.

Klaimber

Omatoimiseen elämään

Klaimber on henkilönostimena toimiva tuoli – nerokkaan yksinkertainen tuote yleiseen ongelmaan:

Miten alentuneen toimintakyvyn omaava henkilö pääsee lattialta ylös helposti ja nopeasti?

Klaimber on aina käyttövalmis, toimii ilman sähköä ja sitä voi käyttää yksin. Nousu lattialta tapahtuu kevyellä ylävartalon keinuliikkeellä, siirtämällä painopistettä oikealle ja vasemmalle. Klaimberilla on helppo päästä ylös omin avuin eri tilanteissa, mikä mahdollistaa uudenlaista aktiivisuutta ja omatoimisuutta. Klaimber tuo lisää mielenrauhaa asumiseen ja päivittäiseen elämään.

 

Klaimber sopii erilaisiin käyttöympäristöihin ja tarpeisiin. Klaimberin kotimainen, huonekalumainen muotoilu saa sen sulautumaan sisustukseen. Klaimberia voi tietysti käyttää myös tavallisena tuolina: se on apuväline vain tarvittaessa.

Klaimber vähentää lisäksi tartuntariskejä: sen avulla voi nousta ylös lattialta ilman ulkopuolista apua ja välttää lähikontakteja muihin ihmisiin.

Lataa esite »
Klaimber Käyttöohje »

Klaimberin käyttö on helppoa ja nopeaa. Katso, miten kotimainen patentoitu innovaatio toimii käytännössä.

Kenelle Klaimber® sopii?

Klaimber sopii käyttäjille, jotka kykenevät istumaan ilman tukea ja joilla on riittävä vartalonhallinta keinuliikkeen tekemiseen sekä tuolille siirtymiseen. Voit kokeilla tuotetta maksutta, sovi ilmainen esittely Klaimberin jälleenmyyjän kanssa:09 – 350 76 310
Esittelyt, myynti ja vuokraus

 

Saatavilla myös suoraan verkosta:

Apukauppa

Kärkkäinen

Apukauppa, Apuväline Avux ja Kärkkäinen.com tarjoavat yksityisasiakkaille joustavia maksuvaihtoehtoja.