8.3.2021

Klaimber ja A'Design Award and Competition

Innovatiivinen & uudenlainen, huonekalumainen Klaimber-henkilönostin on ehdolla arvostetussa italialaisessa kansainvälisessä A’Design Award & Competition -suunnittelukilpailussa kategoriassa ”Differently Abled and Seniors’ Assistance Design”.

Vuodesta 2009 lähtien A’Design Award & Competition on tuonut esille parasta muotoilua, projekteja, palveluita ja tuotteita erinomaisilta suunnittelijoilta, arkkitehdeiltä ja tuotteiden valmistajilta kautta maailman.

Vaikka Klaimber on apuväline, se ei näytä apuvälineeltä. Tavoitteenamme oli tehdä tuote, joka sopii kotiympäristöön ja näyttää huonekalulta. Emme halua, että Klaimberia pidetään piilossa tai poissa näkyviltä, miten apuvälineille usein käy. Haluamme, että Klaimberia pidetään esillä – mikä tarkoittaa myös sitä, että Klaimber on käyttövalmis aina kun sille on tarvetta. Klaimber toimii tietysti myös tavallisena tuolina, mikä täydentää sen käyttötarkoitusta sekä apuvälineenä että huonekaluna.

A’Design Award & Competition -suunnittelukilpailun tulokset julkistetaan kevään kuluessa. Odotamme innolla ja mielenkiinnolla, miten kansainvälinen muotoiluyhteisö kokee Klaimberin ja miten tuotteemme menestyy kilpailussa!

Lisätietoja:
Klaus Ala-aho, CMO

Käythän tutustumassa:
adesignaward.com