13.12.2018

Käyttäjäkokemus ratkaisee

Kailamed aloittaa tammikuussa Klaimberin, hyötyhuonekaluna toimivan tuolin, käyttäjäkokeilut. Käyttäjiltä saatavaa palautta hyödynnetään istuimen muotoilun ja mekaniikan toimivuuden varmentamisessa.

Funktionaalisen tuolin käyttökokemuksessa kriittisiä tekijöitä ovat istuimen miellyttävä tuntu sekä nousu- ja laskumekanismin luotettava, helposti hallittava toiminta. Tuotteen kokeilusta pyritään saamaan laaja otos havaintoja ja arvioita mahdollisimman monenlaisilta käyttäjiltä – eri ikäisiltä, fyysisesti toisistaan erilaisilta ja vaihtelevan liikuntakyvyn omaavilta ihmisiltä.

Kailamed on ylpeä päästessään tuomaan pitkään kehitteillä olleen tuotteensa laajemman kohdeyleisön kokeiltavaksi. Otamme ilolla vastaan potentiaalisten loppukäyttäjien mielipiteet, arviot ja ehdotukset. Käyttäkokemusten huomiointi on ratkaisevassa asemassa tuotteen kolmannen prototyypin ja lopullisen tuotantoversion viimeistelyssä.

Käyttäjäkokeilut alkavat Oulusta ja laajenevat vuoden alussa muille paikkakunnille Suomessa ja Pohjoismaissa. Kailamedin kehittämän henkilönostimena toimivan tuolin nostomekanismi on patentoitu. Kailamedin toimintaa rahoittaa Tempo-tukirahoituksella Business Finland.

Lisätietoja:

Marko Kailasuo, toimitusjohtaja

+358 40 526 6406