2.8.2019

Kailamed vahvisti tiimiään ja yrityksen pääomaa

Kailamed on saanut päätökseen keväällä alkaneen rahoituskierroksen. Osakeantiin osallistuivat uusina pääomasijoittajina Kielo Growth Oy, Antosa Oy, Fortuna Services Oy ja Vehkaoja Invest Oy. Sijoittajat tuovat yhtiöön pääoman lisäksi huippuosaamista liiketoiminnan kehittämiseksi.

Osakeannista saadulla pääomalla Kailamed viimeistelee Klaimberin, henkilönostimena toimivan hyötyhuonekalun, valmiiksi markkinoille tuontia varten. Klaimberin skandinaavinen muotoilu rikkoo tyypillistä käsitystä apuvälineistä ja tekee tuotteesta osan kodin sisustusta.

Klaimber on uutena innovaationa herättänyt jo tuotekehitysvaiheessa laajaa mielenkiintoa kansainvälisillä apuvälinemarkkinoilla. Patentoidun uutuustuotteen markkinapotentiaali on merkittävä, ja Kailamed on solminut tuotteen myynnistä useita aiesopimuksia apuvälinealan merkittävien toimijoiden kanssa.

Suomessa Klaimber on ensiesittelyssä Apuväline 2019 messuilla marraskuun 7.-9. päivä Kailamedin yhteistyökumppanin Camp Mobility Oy:n osastolla. Tiedotamme tuotteen lanseerauksesta ja ensiesittelystä lisää syksyn aikana. Liity Kailamedin postituslistalle jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, ja pysyt ajan tasalla.

Lisätietoja:

Marko Kailasuo
Toimitusjohtaja
040 526 6406
marko.kailasuo(a)kailamed.fi