Lattialta ylös –
yllättävä ongelma, nerokas ratkaisu.

tuotteemme_isokuva

Omatoimiseen selviämiseen

Kailamedin ensimmäinen tuote, apuvälineenä toimiva istuin, on nerokkaan yksinkertainen tuote yksinkertaiseen mutta yllättävään ongelmaan, johon ei ole olemassa kunnollista, toimivaa ratkaisua.

Miten lattialle kaatunut tai luhistunut, heikentyneen tai rajoittuneen liikuntakyvyn omaava henkilö, pääsee omin toimin lattialta ylös helposti ja avustamatta?

Hyötyhuonekalumme on nerokas ratkaisu, joka toimii ilman sähköä ja avustajaa: nousu lattialta tapahtuu keskivartalon kevyellä liikkeellä. Käsi- tai jalkavoimia ei tarvita. Kailamedin istuin soveltuu mm. ihmisille, jotka tarvitsevat tukea omatoimiseen kotona asumiseen.

Tuotteena Kailamedin istuin on monipuolinen, joka soveltuu erilaisiin käyttöympäristöihin ja tarpeisiin. Tuotteen huonekalumainen muotoilu saa sen sulautumaan kodin kalustukseen tai hoitoyksiköiden tiloihin. Istuinta voi tietysti käyttää myös tavallisena tuolina: se on apuväline vain tarvittaessa.

Kenelle tuotteemme sopii?

Sinulla on epävarmuus ja huoli, pääsetkö kaatumistilanteessa lattialta ylös.

Saatat tarvita tuotetta ja sen tuomaa mielenrauhaa. Tuotteestamme on sinulle turvaa.

Olet huomannut, että ylös nouseminen on hankalaa, mahdotonta tai siinä on riski, esimerkiksi nousemisen aikana pelko hallinnan tai tasapainon menetyksestä.

Tuote on sinulle tarkoitettu ja se auttaa selviytymistäsi päivittäisessä elämässä.

Sinulla on todettu kohonnut kaatumisriski ja lattialta ylös pääseminen on epävarmaa tai vaikeaa.

Tuote on sinulle tarkoitettu, siitä on apua tarvittaessa ja se tuo turvallisuutta elämään.

  Jos istuminen ja istuma-asennon hallinta on vaikeaa, Kohotin ei ole sinulle.

Omaishoitajat ja ammattilaiset

Olemme tunnistaneet tahoja, jotka todennäköisesti hyötyvät tuotteestamme ja tarve tuotteelle on kasvanut: omaishoitajat, joilla voi tulla tilanne omaisen auttamiseen ylös lattialta (fyysisesti vaativa tehtävä), kotihoitopalveluiden henkilökunta ja esimerkiksi turvapalveluiden henkilökunta.

Kiinnostuitko tuotteestamme? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.
Tuote on ennakkomyynnissä ja tulee saataville keväällä 2019.